Home

Julequiz

Julequiz 1 av Quizmaster. Hva er det svenskene kaller julenissen? Jultomten. Hvilke gaver ga de vise menn til Jesus i følge juleevangeliet? Gull, røkelse og myrra. Rudolf er rød på nesen, men hvordan kommer dette til nytte? Nesen lyser vei for sleden i tåka Julequiz. Arranger en morsom julequiz med venner og familie. Her finner du spørsmålene som passer like godt til julebordet, familieselskapet eller til romjulskosen foran peisen. Hvem kan mest om julemat, adventskalendere, julefilmer og andre tradisjoner? (Sist oppdatert 11.12.2019) (Det lakker og lir mot jul

Quiz - Julequiz 1 Quizer

 1. JULEQUIZ: Hvor mye kan du om jul? 26.12.2019. Trump-støttespillere demonstrerer utenfor opptellingslokale i Detroit. Washington Post: Over 100.000 nye coronasmittede i USA siste døgn
 2. Nå følger sognepresten opp med ny julequiz. Hvor mange spørsmål kan dere svare på? Ikke jukse nå! Svarene finner du nederst på siden. Kristin Stang Meløes julequiz: 1. Hva het - i følge tradisjonen- de tre vise menn som fulgte stjernen og kom til stallen og krybben med Jesus? 2. Hva slags gaver hadde de med seg? 3
 3. Julequiz - 30 raske spørsmål. Klarer du alle sammen, er du god! God jul. Ivar Brandvol; Oppdatert 25. desember 2017. Artikkelen er over to år gammel. Ikke juks - svarene er nederst i saken
 4. Julequiz Til den store Julequiz har vi samlet alle spørgsmålene, så de hurtigt og let kan printes ud og tages med til en festlig lejlighed. Her kan du så vælge, om du selv vil læse spørgsmålene højt for quizdeltagerne, som svarer på et stykkke papir eller rækker hånden op. Alternativt du kan give folk spørgsmålene på et udprintet ark papir, som de så selv svarer på enkelvis.
 5. Julequiz for børn og voksne Vil du gerne lave et festligt indslag til julefrokosten eller julemiddagen med familien, så kan en lille julequiz måske være sagen. En julequiz kan sætte gang i en sjov konkurrence om hvem der må åbne den første julegave , hvem der slipper for opvasken og andre ting

Video: Julequiz 2019 - 63 spørsmål og svar om julemat

JULEQUIZ: Hvor mye kan du om jul? - MS

Julequiz for hele familien Artikkeltags. puls; jul; Av Mari Telise Nilsen, Puls-redaksjonen. Publisert: 25. desember 2015, kl. 15:07 Sist oppdatert: 25. desember 2015, kl. 15:07. Artikkelen er over 4 år gammel Utfordre hverandre i en uhøytidelig konkurranse. Her er 50 spørsmål med. To fedre og to sønner drar på fisketur. Hver av dem fanger én fisk. Hvorfor kommer de hjem med bare tre fisker tilsammen? Hvor mange riktige klarer du på denne morsomme quizen I god tradisjon gir vi deg årets julequiz! Test deg selv, familien eller juleselskapet. Hvem er årets julemester

Julequiz? Her er 100 spørsmål! Artikkeltags. quiz; sport; kultur; motor; arrangement; Hvil i fred: David Bowie forlot oss i fjor, men hva er hans egentlig til etternavn? Av Hans Trygve Holm. Publisert: 23. desember 2017, kl. 12:57 Sist oppdatert: 23. desember 2017, kl. 12:57. Artikkelen er over 2 år. Julequiz: Hvor mye kan du om jul? Publisert av Reisetips. Sist oppdatert: 21. desember 2017. Nå begynner julen å nærme seg for alvor. For å komme i ordentlig julestemning, har vi satt sammen en kort, liten quiz på kun tre spørsmål. Visste du dette om jul SKIEN: Hvem vet mest i familien om musikk, historie, naturvitenskap, geografi og underholdning. Dette og mye mer får dere svar på om dere prøver dere på TAs store julequiz. Lykke til

Få litt fart rundt julebordet: Her er julequizen

 1. Trenger du en liten pause fra familien? Kos deg med Nettavisens julequiz
 2. Julequiz: Julen og dens tradtioner. Du har sikkert på fornemmelsen, at ikke alle af vores juletraditioner er lige danske. Så hvor stammer de egentlig fra? Og hvor mange af dem er opstået i Danmark? Tag denne julequiz og find ud af, om du har styr på, hvor julens traditioner stammer fra. 1. Hvor kommer risalamande fra
 3. Khronos store julequiz 2018 Quiz. 101 spørsmål og svar. Sjekk ut hva du kan i latin, sport, praktisk kunnskap, musikk, universitetsbyer, jul, og mye mer
 4. Test deg selv i en av NRKs mange quizer. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med.

Julequiz - 30 raske spørsmål - V

 1. Khronos egen julequiz 2019 Tradisjonen tro. Her kan du bryne deg på 95 spørsmål. Og god jul!
 2. Julequiz. 120 spørsmål fordelt på 12 emner. Test deg selv og dine nærmeste: Hvem er julens quizmester? Av: Ukeadressa; Publisert: 23.12.2018 08:45 Sist oppdatert: 23.12.2018 08:45. Siste nytt. fredag 06.11 2020. 10:12 Brukbar norsk variant av «Love Actually» med manus av Erlend Loe. 10:1
 3. Julequiz: 100 spørsmål inspirert av årets ord. De ti kategoriene i julequizen er denne gangen inspirert av årets ord - ordene som satte sitt preg på Norge i 2018. Så her er testen som viser hvor godt du egentlig har fulgt med! A-magasinets Redaksjon . 22. des. 2018 13:22
 4. Julequiz 2016 (med fasit) av Thor Steinhovden. 40 spørsmål til julekosen - politikk, underholdning, sport og aktuelt. God jul! Del artikkel. Del på Facebook Del på Twitter Del på mail. 1. Etter årets seier, hvor mange EM-mesterskap har det norske kvinnelandslaget i håndball
 5. Julequiz for smånisser Julequiz 1. Natur og Vitenskap Naturlig mix av Quizmaster. Hva er det som gjør bladene grønne? Klorofyll. Hvis du ser rett på en regnbue, hvor er sola da? Bak deg. Hvilket kattedyr er det eneste som ikke kan trekke inn klørne sine? Gepard. Hva slags type tre er verdens høyeste

DNs store julequiz Underholdning; Tekst Anders Røneid Erikstad. Vil du få varsel hver gang Anders Røneid Erikstad publiserer noe? Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Avbryt 23. desember 2019 50 spørsmål. Hvor mange klarer du? Social share. Dette er oversikten over alle quiz spørsmål og svar. Liker du sjangeren - quiz spørsmål og svar? Da har du kommet til riktig sted. Vi har mange oppgaver i sjangeren - Quiz spørsmål og svar - tilpasset hele familien Kjøp 'Julequiz, 800 spørsmål for liten og stor' av Jan Arild Breistein fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 978828205256 For de uinvidde er kveldens quiz resultatet av tråden Julequiz? i dette forum. Spørsmålene kommer fra flere bidragsytere, og kanskje kommer det enda et par stykker til. Dersom man plutselig får en bråte spørsmål tilsendt, kan det bli aktuelt å avholde flere quizrunder ︎ 29:24 Julequiz Einar Agnalt 31:21 Alan Silvestri + Glen Ballard - Suite - Alan Silvestri (leder) 38:08 John Francis Wade - O Come, All Ye Faithful - Bryn Terfel + Côrdydd + Tecwyn Evans (Dirigent) + Welsh National Opera Orc

Julequiz: ALT.dks store quiz om julen - ALT.d

Julequiz for børn og voksne med spørgsmål og sva

En julequiz er perfekt underholdning til hele familien, når man venter på, at julegaverne må åbnes. Det er vigtigt, at en julequiz har en sværhedsgrad så hele familien kan være med. Her på jul i Dannevang har vi lavet et eksempel på en julequiz til din familie. Du kan enten lave din egen julequiz eller En julequiz fra meg til deg Truser under treet: Julegave eller seksuell trakassering? Det er noen spørsmål vi må besvare før vi kan feire jul Julequiz 2. desember . VIDEO OG TEKST Julequiz 1. desember . Til toppen Firdaposten AS, Markegata 65, 6900 Flor ø; Ansvarleg redaktør: Svend Arne Vee, 908 47 465; Marknad: Trude Sørbø Vee, 916 08. Julequiz. Løs 500 enkle og vanskelige spørsmål i årets julkequiz. Jan Arild Breistein; 24. desember 2017. 1. Hvilket lag i Tippeligaen fikk flest røde kort (4) i årets sesong? 2

Julequiz- 1000 spørsmål og svar av Marit O. Bromark Juleferien er reddet! Boken inneholder mer enn 1000 spørsmål og svar, og har egne spørsmål til voksne og barn Julequiz 2019 1000 spørsmål om musikk, sport, film, geografi, historie og mye mer Jarle Enerud. Heftet Bokmål 5 stars. 5 av 5 stjerner (1) Skip to the end of the images gallery . Skip to the beginning of the images gallery . Innbinding: Heftet.

Orkanger Vel

Ringerikes Blad - Julequiz for hele familie

45 Lurespørsmål - Morsom quiz med spørsmål og svar

Steinar Q. Andersen arrangerte julequiz på Brygg Oslo lørdag 16. desember 2017. Fortsett å lese Julequiz - 16.12.17 Samle familien til julequiz med 5000 flunkende nye spørsmål å bryne seg på i alle kategorier, og med egne spørsmål for de aller minste. Film, litteratur, historie, sport, naturvitenskap, geografi, tegneserier, musikk, politikk m.m. Inneholder også en rekke sider med julespørsmål om julefilmer, julemat og juletradisjoner m.m Julequiz 2015. Test dine allmenkunnskaper hver dag frem mot julaften. Vi fyller på med ti daglige ferske spørsmål. Du kan også vinne et quizspill fra BEZZERWIZZER. Sjansene øker med antall quizer du gjennomfører. Ingvild Hjertaas. 1. des. 2015 14:04. Sist oppdatert 1. november 2016

Julequiz 2019 - Sagene Avi

Me køyrer i gong med julequiz i år som i fjor og forfjor - og kan no kalle det ein juletradisjon! Tema i år er miljøvenleg jul. Bli med i konkurransen på facebooksida vår kvar veke. Kommenter svaret ditt under biletet på facebookposten, og me trekker ein vinnar kvar måndag Hva hendte? - Julequiz «Hva hendte? - JuleQuiz» er quizboken for både den kunnskapsrike og kunnskapstørste. Hvor og i hvilket år spilte Pelé sitt aller siste fotball-VM? Det var den tyske ingeniøren Carl Benz som tok patent på verdens første motoriserte bil. Hvilket år skjedde dette

Avisa Nordland - Julequiz? Her er 100 spørsmål

Prøv deg på en hyggelig og lærerik påskequiz. 64 spørsmål og svar fordelt på 8 kategorier Quiz: Lett blanding for hele familien. Her er en quiz med lett blanding med tre vanskelighetsgrader. Her kan hele familien kan være med NRK Klassisk har julequiz hver søndag frem til jul. Programleder: Trond Erikson. Meld deg på her: klassisk@nrk.n

InnoMags julequiz Question Title * 1. Googles fremtidsforsker Ray Kurzweil har spådd at mennesker og kunstig intelligens vil smelte sammen innen 2029. Hva tror han dette vil gjøre oss? Smartere og morsommere Mer kyniske og kalkulerende. Julequiz: Hvilket type metall kan gjøre gløggen giftig? Foto: Mostphotos Vi er inne i en høytid, men disse spørsmålene er likevel ikke altfor høytidelige. Likte du artikkelen? Gi et hjerte og del. Opp. 8. Annonse. Annonse. Eivor Hofstad Journalist. Annonse. Annonse

Julequiz: Boligutvikling på Liabø Spørreundersøkelse: boligutvikling av leiligheter på Liabø Halsa kommune skal bygge leiligheter på Liabøen, og trenger kunnskap om hva som er viktigst for potensielle kjøpere. Din mening teller! Derfor har Halsa Næringsforening og Halsa kommune lagd en julequiz for å knekke nøtta. Julequiz 2018 Kjøp den her, eller i Narvesen og dagligvarebutikker over det meste av landet. «Hva hendte» er quizbokserien for både den kunnskapsrike og kunnskapstørste. I årets nyhet «Hva hendte? - Julequiz 2018» har vi samlet og kategorisert spørsmål om betydningsfulle hendelser og personer fra 1970-tallet og frem til i dag

Julequiz Marit O. Bromark (Heftet) Tips en venn 86 kr Antall . Kjøp. Spare i ny ønskeliste. Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: 1-3 arbeidsdager Selges av Adlibris 4,2 / 5 med 2822 vurderinger. Totalkarakter 4,2 / 5. Tekna stiller med julequiz, julemusikk, snacks og ikke mins JULEGRØT! Kom alene eller med et lag og få julestemning sammen med oss i Festsalen. Kurset er for medlemmer i Tekna. Ikke medlem, husk at om du melder deg inn når får du neste semester gratis. Meld deg inn her DAGENS JULEQUIZ: Hvor skal vi? Dag tjueto av årets julequiz er her. Riktig svar kan gi et nettbrett i postkassa. Av Erik Lieung

Julequiz: Hvor mye kan du om jul? - Reisetip

Salaby er vårt digitale læringsunivers for barnehage og grunnskole. Her finner du læringsressurser i de fleste fag. Gjennom ulike oppgaver, spill, filmer og temaopplegg gis elevene en engasjerende måte å lære fag på I slageren Julekveld i skogen fra 1963 møter vi et fattig og gammelt par, uten annen julemat enn muggen fleskesvor. Heldigvis går det bra til slutt

Dagbladets quizmaster presenterer en av Norges mest varierte quizer med hele 155 ulike kategorier for alle og enhver. Test deg selv og dine kunnskaper på en lang rekke felter. Her er spørsmålene du ikke ante du visste svaret på og ikke trodde du var inte Sjekk dine julekunnskaper med vår julequiz. Trenger du litt mer bakgrunn, så les deg gjennom skoleopplegget Bak jul på skolen Under har vi laget en julequiz på totalt 20 spørsmål. Dette er en god blanding av grunnleggende fysikk og teknologiske uttrykk ispedd noen aktualiteter. Du trenger ikke å være TU-leser for å fullføre quizen, men det hjelper nok å være over middels interessert i teknologi. Trykk på ruten under for å starte quizen Lag en egen julequiz - eller om tiden ikke strekker til - last ned en ferdig fra grapevine.nu. Her finner du en ny julequiz fra grapevine.nu>> Ulike måter du kan bruke en julequiz på julefesten! Har du en gløggaften uten bordsetning kan man kjøre en quiz litt spredt utover kvelden, og ta 3-4-5 spørsmål av gangen Julequiz - test deg selv her! Hvor god er du på spørsmål om jula? Her finner du to quizer som har jula som tema. Illustrasjon: Dette julekortet, som tidligere er utlånt av Gro Marie Hansen i Lysøysundet, er fra ukjent årstall. Kultur. Publisert: 27.

Her er svarene på alle spørsmålene. Musikk: 1. Jones. 2. Danmark. 3. Savoy. 4. «Mitt ville hjerte» 5. «Animals» 6 ANSVARLEG REDAKTØR: Espen Udland, Startsida ADRESSE: Midthaugen 5, 5411 Stord.TELEFON: 94 87 53 65 TIPS: Send epost til tips@framtida.no eller ring Svein Olav B. Langåker: 948 75 36 Årets julequiz finder du lige her! Regler for julequizzen. Udvælg én person som styre spillets gang - Han står for at tage tid, læse spørgsmål og svar samt holder styr på holdenes point. Del hele selskabet op i 2 - drengene mod pigerne, de ældste mod de yngste eller den ene ende af bordet mod den anden Jeg tenkte å diske opp med julequiz til juleavslutningen i klassen min på onsdag. Noen som har ideer til julerelaterte oppgaver som er litt utfordrende men ikke umulige for en gjeng 17-åringer? Tenkte de skulle få jobbe i grupper, så en viss vanskegrad kan de ha. ____ Julequiz 2020 Jarle Enerud. I julen er familien samlet, og hva passer bedre enn å kose seg med en god quiz? Pris 99,00. Legg i handlekurv Dette er quizboka som samler hele familien i julen, med sine 1000 spørsmål i fire vanskelighetsgrader. Ingen kommer til å kunne svare på.

Hvem kan mest i familien? Prøv deg på TAs store julequiz

Julequiz 2. januar. Hver dag gjennom julen kan du teste deg og familien i Nationens julequiz. Jon-Fredrik Bækgaard Klausen 02.01.2020, klokken 09:56. Annonse. Vil du teste familien i quizen? Her finner du den i Kahoot-versjon! Del. Neste artikkel. Mjølka har fått konkurranse. Siste nytt innen nyheter, sport, fotball, økonomi, kultur, reise, jobb og mye mer fra Romsdals ledende dagsavi Julequiz. Tourist. Tourist information in english. Oppslagstavla. Det er ingen kommende hendelser. Vis kalenderen Legg til Legg til i Timely kalender Legg til i Google Legg til i Outlook Legg til i Apple kalender Legg til i annen kalender Export to XML Arkiv. juli 2020; juni 2020; mai 2020; april 2020; mars 2020. Delta i SuperQuiz hos Color Line og få en dagstur til Danmark i august for 4 personer og 1 personbil. Du er også med i trekningen av en reisesjekk på kr 5 000

Prøv deg på Nettavisens julequiz 2019 - Forside

Regnet blir til snø når det er kaldt i lufta. Små regndråpar frys til snøkrystallar; Vassdamp i låg temperatur blir ommdanna til i Her kan du fråtse i Gruble.nets småquizer Hedmark Sau og Geit vil i romjula legge ut noen runder med Julequiz. Det blir noen spørsmål for de yngste småfeintreserte. Det blir tre premier for hver spørsmålsrunde. Premiene trekkes blandt de under femten år. Lykke til Julequiz 2016. Prøv deg på 100 spørsmål fra vår quizmaster. Trine Aalborg. Quizmaster . Morgenbladet har en ukentlig quiz. Til jul utvides den til 100 spørsmål. Klarer du halvparten? Start quizen! 100 poeng: Fantastisk! Du må ha kikket. 80-99 poeng: Utmerket Julequiz 24. desember. Hver dag gjennom julen kan du teste deg og familien i Nationens julequiz. Jon-Fredrik Bækgaard Klausen 24.12.2019, klokken 16:45. Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter. Logg inn her. Digital. Bestill. 10 uker for 10 kr. Neste artikkel. Hvis.

Klar for VGs julequiz? Delta i kommentarfeltet og bli med i trekningen av et VG+ månedsabonnemen

Fasit: 1. Pipeline Anthrax The Chantays. 2. Idas sommarvisa Black Ingvars Lena Wisborg / Ida Svensson / Emil i Lønneberget. 3. Bulldetektor Ingvild Hamme Barnas egen julequiz 2020 . Veiledende pris. kr 99,00. Forventes utgitt. ISBN/Varenr. 9788241934155. 23.10.2020. Inngår i ditt medievalg. Legg til huskeliste. E-post. Binding. Antall. Legg i handlekurv. Forlagets omtale . 750 spørsmål for barn i alle aldre. I boka finner du spørsmål i mange ulike kategorier og mange.

Julequiz Svar på 10 spørgsmål om julen og den traditione

Quiz. Test deg selv i alle temaene vi har her på ung.no. Det er både moro og lærerikt JULEQUIZ # 2: 100 lett blandede spørsmål 71: Hvilket TV-program sørget for at Kurt Nilsen ble kjent over hele landet i 2003? Arkivfoto: Karianne Schei. Jørgen Berg-Sollien Digitalsjef. Publisert: 24 desember, 2019 12:00 Oppdatert: 24 desember, 2019 09:17

Khronos store julequiz 201

Julequiz 2018. Bromark, Marit O. Skip to the end of the images gallery. Utgått. Skip to the beginning of the images gallery. Bla i boka. Julequiz 2018 . Bromark, Marit O. Veiledende pris. kr 99,00. Utsolgt. ISBN/Varenr. 9788202598242. Inngår i ditt medievalg. Legg til huskeliste. E-post Quiz hvor barna er best Under «Superkviss» er det de yngste i familien som får sjansen til å briljere med sine kunnskaper Norges største kristne dagsavi Julequiz og pubaften 4. juledag . Alle rettigheter. Juletapas Meld på lag og reserver bord på tlf 72 41 54 8

Jule Spil :, andet spil – dbaUng i Kor: desember 2012Morsomme katter - 28 hysterisk morsomme bilder av katterFørste luke har åpnet | Salaby-lærersiderQuiz for barn: 7 til 8 år – Quiz For Alle

Ho, ho,ho, test deg selv i julequizzen vår! Trykk på knappen rett over her for å komme i gang Lofotposten, Postboks 23, 8301 Svolvær; Besøksadresse: Torget 15 i Svolvær og Lufthavnveien 16 på Leknes; Telefon 760 67800; Sjefredaktør/adm.dir: Marianne Steffensen Kiellan Bli med på julequiz med TV BRA hver dag frem til jul. Vi besøker kjente og mindre kjente folk for en juleprat. Gjesten presenterer dagens quiz. Klarer du å gjette hvem vi snakker om? Send en epost til: post@tvbra.no. Hver dag trekker vi en vinner av en TV BRA kopp, laget på Nordnes verksteder Prøv vår julequiz om sport. Test deg i en blanding av lokale, nasjonale og internasjonale spørsmål. Sport. Publisert: 24 desember 2019 08:34 Sist oppdatert: 26 desember 2019 16:54

 • Sea life hannover telefon.
 • Test ullundertøy 2017.
 • Kong haakon konfekt butikk.
 • Lunsj paris.
 • Wankel diesel.
 • 500px geld verdienen.
 • Playstation 4 kontroll hvit.
 • Keens steakhouse menu.
 • Madsen zeche bochum.
 • Starbucks drammen meny.
 • Når holdt baby hodet selv.
 • Bonn buch verlag.
 • Milwaukee uk.
 • Enjoy app store.
 • Ciara janson baby father.
 • Tømmeslange tørketrommel.
 • Ichthyosis vulgaris behandling.
 • Le creuset tallerken tilbud.
 • Marsipankake til konfirmasjon.
 • Bambora norge.
 • Orthopäde saarbrücken beethovenplatz.
 • Første dag i første klasse playback.
 • Timelapse innstillinger.
 • Nachrichten enzkreis aktuell.
 • Borg trondheim.
 • Wallsticker barnerom.
 • Etihad.
 • Hyra mattvätt uppsala.
 • Erzbistum hamburg abteilung kirchengemeinden.
 • Vulkanutbrudd pompeii.
 • Beredskapstroppen fysiske krav.
 • Språkgrupper i barnehagen.
 • Techno party nrw 2018.
 • Leonardo hotel frankfurt münchener str.
 • Skoleassistent ledig stilling.
 • Studenten wg gesucht.
 • Zumba brunsbüttel.
 • Skinndød død.
 • Spikerpistol coil.
 • Kakepynt barnebursdag.
 • First youtube.