Home

Tp uio ntnu

TP-versjon: 69.1.1: PROD Kontaktinformasjon E-post: tp-hjelp@admin.uio.no Ansvarlig for denne tjenesten Studieavdelingen Bruk av informasjonskapsler/cookies. TP er systemet for timeplanlegging og eksamensplanlegging ved UiO. Systemet har også modul for ad hoc-bestilling av undervisningsrom for alle ansatte. Logg på TP. Gjør timeplanlegging i TP (timeplanlegging, timeplaner og rapporter) Gå til TP NTNU valgte i 2016 TP som timeplanleggings-, eksamensplanleggings og romreservasjonssystem. Timeplanleggingssystemet ved NTNU skal kunne foreta timeplanlegging av all undervisningen ved nye NTNU. Timeplanleggingsverktøyet skal sørge for riktig utnyttelse av faglærere og undervisningslokaler og gi studentene kollisjonsfrie studieløp NTNU; OsloMet; UiB; UiO; UiT; Om TP. Dokumentasjon, API, m.m. Les mer. Kontaktinformasjon. Trenger du hjelp, eller lurer du på noe om TP? Kontakt tp-hjelp@admin.uio.no. UiO > Universitetet i Oslo > Tjenester og verktøy > Kontakt oss. Kontaktpunkter UiO. Adresse. Universitetet i Oslo Boks 1072 Blindern 0316 Oslo

Fornavn, etternavn, deler av navn, telefonnummer (åtte siffer) Språkvelger. Englis NB: denne funksjonen kan kun brukes av tilsatte ved NTNU og IKKE dersom man er listet som ekstern underviser! Velg fanen Fagperson og skriv inn brukernavnet ditt dersom det ikke allerede er utfylt. Klikk så på Vis timeplan Timeplanen på Innsida. Timeplan for de emnene du er meldt opp i finner du fra Min side , på egen fane Timeplan. Du får oversikt over forelesninger, øvinger og emnekollisjoner uten å gjøre noe som helst. Tips. Legg til emner og finn kollisjone Blackboard for studenter. Video, pålogging, nyheter og FAQ Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet. Campuser i Trondheim, Gjøvik og Ålesund. NTNU har 40000 studenter og hovedansvar for den høyere teknologiutdanningen i Norge

Som ansatt eller student ved NTNU kan du reservere undervisningsrom og grupperom til aktiviteter som er knyttet til NTNU. Romreservasjon kan skje først når timeplanen er ferdig i juni/desember. Rom kan reserveres alle dager mellom 8-23, unntatt helligdager. Noen rom er unntatt med begrensninger på tilgjengelighet og åpningstid Bestille lesesalsplass i TP: Rombestilling. For å få opp valg om lesesalsplass må det være markert for Plassbestilling. Du kan spesifisere tidspunkt, område og bygning for å snevre inn søket, eller klikke på Vis ledige rom for å få opp alle lesesaler som er tilgjengelig for deg

Den drifter og utvikler teknisk-administrative tjenester for hele NTNU. Fellesadministrasjonen er organisert i følgende enheter: Avdeling for utdanningskvalite NTNU har fra høsten 2017 gått over til et nytt timeplansystem - TP. Timeplanløsninger som tidligere har vært benyttet ved fakultetet (TimeEdit og Timepl@n DMF) er ikke lenger i bruk. Timeplanvisning for studenter # Alle studenter får en egen fane på Innsida med kalendervisning av de emnene de er oppmeldt i. Se informasjon fra NTNU På denne siden finner du som er student viktig informasjon om digital eksamen. NTNU bruker det digitale eksamenssystemet Inspera Assessment. Dette brukes til digital skoleeksamen, karaktergivende.... Kunnskapsbase, brukerveiledninge At UiO nå tar tak i problemstillingen, har fått fagforeningene ved NTNU til å be om en avklaring fra NTNUs ledelse også. - Prorektor Toril Hernes har sagt at NTNU vil jobbe videre med denne saken, i samarbeid med fagforeningene. På førstkommende Sesam-møte vil vi be om at prosessen blir startet opp, sier tillitsvalgt Ronny Kjelsberg i NTL tp.uio.no var utilgjengelig for omverdenen i ca 45 minutter. Det var et planlagt vedlikehold som ikke gikk helt som det skulle. Feilen skyldes sannsynligvis en software bug i operativsystemet fra Cisco som førte til at mange andre systemer enn planlagt ble påvirket av dette arbeidet

UiB bruker systemet TP til timeplanlegging av undervisning og eksamen. Ansvar: Eksamensplanen for hvert enkelt emne eies av hvert enkelt fakultet/institutt.Det er instituttene lokalt som har ansvar for at eksamensplanene er så korrekte som mulig 73593771 andrea.steinert@ntnu.no Institutt for maskinteknikk og produksjon. kontakt. Ta gjerne kontakt med studiekonsulentene direkte. Hvis du er usikker hvem som kan hjelpe deg eller hvis du ikke klarer å nå studieteamet, kan du sende ditt spørsmål til studier@mtp.ntnu.no. mtp - studier - phd

NTNU avlyser alle skoleeksamener Det er nå en bekymringsfull smitteutvikling av covid-19 i hele landet, deriblant i Gjøvik og Trondheim. For å sikre at studentene ved NTNU kan gjennomføre eksamen har rektor Anne Borg tirsdag 3. november besluttet at alle skriftlige eksamener med tilsyn («skoleeksamener») gjøres om til hjemmeeksamener, skriver Universitetsavisa NTNUs nye retningslinjer for bruk av hjemmekontor skulle etter planen bankes gjennom i løpet av høsten, men nå er de forsinket på ubestemt tid. - Arbeidsgiver holder kortene tett til brystet. Det haster nå med å få på plass retningslinjer, mener NTL Det har vært kjent at NTNU engasjerte advokatbyrået Simonsen Vogt Wiig til å granske Øyvind Eikrems aktiviteter tilknyttet Facebook-kontoen som Filter Nyheter kopler til ham. Siden har bidratt til å dele og videreformidle innvandrerfiendtlig innhold, og NTNU besluttet å kreve innsyn i Eikrems to datamaskiner for å finne ut om det er hold i påstandene

To studenter ved Fakultet for medisin og helsevitenskap på NTNU er smittet av koronaviruset. Det har ført til at 220 studenter er satt i karantene, melder avisa Nidaros , (bak betalingsmur). - Det har kommet et varsel til oss om at vi har to studenter som har fått påvist covid-19 på Fakultet for medisin og helsevitenskap, sier konstituert dekan Toril Forbord, ifølge NRK Helseinnovatørskolen er et initiativ fra Universitetet i Oslo (UiO), NTNU i Trondheim og Karolinska Institutet (KI) i Stockholm, utviklet i samarbeid med Nansen Neuroscience Network. Les mer om skolen på våre engelske sider . Kontakt. Bjarte Reve, bjarte.reve@medisin.uio.no, mobil: 0047 971 09 585 11 NTNU-studenter koronasmittet i helga - Nå som det nærmer seg eksamenstid har jeg ett råd til studentene: Ligg lavt, sier kommuneoverlege Tove Røsstad i Trondheim. 48: Til sammen 48 NTNU-studenter har nå fått påvist smitte av covid 19 Matematisk institutt ved Universitetet i Oslo driver med forskning og undervisning innenfor de tre fagområdene matematikk, mekanikk og statistikk Ukesoversikten flyttet: https://tp.uio.no/uib/timeplan/ - Dette er et arkiv.

NTNU kjøper tjenester for over en halv milliard, UiO for rundt 350 millioner og UiB for drøyt 285 millioner kroner. — Forholdet mellom NTNU og UiB kan virke naturlig å sette opp mot størrelse på økonomien. UiO har utifra en slik vurdering relativt lav bruk av konsulenter UiO og NTNU ber alle ansatte møte opp fysisk til høsten. Universitetet i Oslo og NTNU har som hovedregel at alle ansatte skal jobbe fysisk fra arbeidsplassen sin fra henholdsvis 1. september og.

TP - Timeplanleggingssystem på UiO - For ansatte

TP - Systemer - Avdeling for studieadministrasjon - NTNU

Avdelingen er ansvarlig for ernæringsundervisningen av medisin-, ernærings- og odontologistudenter. Vi er ca. 100 ansatte som er engasjert i mange forskningsprosjekter innen ernæringsvitenskap. Vi samarbeider med Oslo Universitetssykehus om pasientrettet forskning og undervisning ved Senter for klinisk ernæring og har ansvaret for Norsk transgensenter Booking gjøres i TP. Kollokvierommene finner du i 3. - 7. etasje i Domus Juridica og i kjelleren på Domus Academica. Domus Juridica: Skann med telefonen din QR-koden på skjermen utenfor rommet. Du får da lenke til nettside for å reservere rommet. Du kan også reservere ved å gå til nettsiden for rombooking

TP - Timeplanleggingssystem - Universitetet i Osl

 1. Senter for materialvitenskap og nanoteknologi (SMN) er MN-fakultetets satsing på materialer, fornybar energi og IKT. Forskningen holder en høy internasjonal standard, og tiltrekker seg mye ekstern finansiering samt dyktige Ph.D-studenter og postdoktorer
 2. Fagkode Navn Snitt; TMA4100: Matematikk 1: 2.20: TMA4105: Matematikk 2: 2.07: TDT4105: Informasjonsteknologi, grunnkurs: 2.59: TMA4115: Matematikk 3: 2.54: TMA4245.
 3. Universitetsbiblioteket i Oslo er Norges største fag- og forskningsbibliotek. UBs nettside er inngangen til tusenvis av fagdatabaser, tidsskrifter og bøker, trykte og elektroniske. UBs støtter UiO i forskning, utdanning, formidling og innovasjon

«Min Dr. Scient-tittel er fra UiO, og Stortingsrepresentant-tittel har vel aldri vært tilknyttet NTNU, og innspillet er politisk - ikke faglig selv om politikere også har lov til å bruke hodet. Angående Jan, så ser han på mer bærekraftige fremdriftssystemer på skip, og diskusjonen er særs relevant.» - Du bruker din NTNU-tilhørighe European Universities er et initiativ fra Europakommisjonen for å skape en felles identitet og styrke kvaliteten og konkurranseevnen til europeisk høyere utdanning.. Totalt består initiativet av over 280 europeiske universiteter fordelt på 41 nettverk. I 2019 ble Universitetet i Stavanger og Universitetet i Bergen, gjennom sine europeiske nettverk, de to første norske til å bli valgt ut

Arrangører: Kurset er et samarbeid mellom NTNU, Fakultet for utdanning og livslang Læring og Universitetet i Sørøst-Norge, Institutt for helse-, sosial- og velferdsfag, Senter for psykisk helse og rus. Kursinnhold: Dette todagerskurset vil introdusere ph.d. studenter og andre interesserte for autoetnografisk metodologi og metode. Etter en introduksjon av deltakerne vil kurset fortsette i. E-læring for helseutdanning. Velkommen til samlingen av e-læring for helseutdanning ved. Det medisinsk-odontologiske fakultet, Universitetet i Berge

NTNU-ansatte - NTNU

Slik søker du opptak til ph.d.-emner og forskerlinjeemner i medisin og helsefag Søkere som har studierett ved UiO. Søkere som har opptak på et ph.d.-program eller forskerlinjen ved UiO søker opptak til emner i StudentWeb fra følgende datoer:. Vår: 1. desember Høst: 1. juni Informasjon om søknadsfrister finner du i emnebeskrivelsen til det enkelte emne Finn databaser, anbefalt litteratur og gode kilder innenfor ditt fag Opplæringsdelen er obligatorisk for alle kandidater på ph.d.-programmet og skal tilsvare 30 studiepoeng Liste over møterom som kan bestilles finner du ved å gå til fanen Ledig/opptatt i toppmenyen og trykke Velg rom.. Bestilling av undervisningsrom (seminarrom, grupperom, F-laber etc.) gjøres fra 1.7.2017 via TP.Enkelte undervisningsrom kan bare bestilles av resepsjonen i Kunnskapssenteret, det gjelder bla. de store auditoriene UiO holder stand, men flere nordiske toppuniversiteter er på vei ned, ifølge Shanghai-rangeringen for 2020. Det skriver Uniforum. Kinesiske universiteter rykker stadig oppover. Åtte av de beste universitetene er amerikanske og to er britiske. Universitetet i Oslo som i 2019 havnet på 59 plass, er i år plassert på 60. plass

Forsiden UiO Det samfunnsvitenskapelige fakultet Institutt for statsvitenskap (ISV) UiO UiO Universitetet i Oslo Institutt for statsvitenskap (ISV) Det samfunnsvitenskapelige fakultet For ansatt Vi tilbyr digital hjelp på epost, video eller telefon: Veiledningsvakten - drop-in hjelp med litteratursøking, referansehåndtering og EndNote på Zoom; Bestill en bibliotekar - litteratursøk til større oppgaver, prosjekt eller avhandlinger; Send oss EndNote-spørsmål eller spør oss i EndNote-gruppa på Facebook; Litteratursøk til systematiske oversikter - for forskere og ph.d-stipendiate Audun Jøsang er professor i digital sikkerhet på UiO. Før han kom til UiO i 2008 var han Associate Professor ved QUT (Queensland University of Technology) i Australia, forskningsleder for Sikkerhet ved DSTC i Australia, jobbet i telekomindustrien for Alcatel i Belgia og for Telenor i Norge. Han var også Førsteamanuensis ved NTNU

Video: Tp Ntnu-m

Timeplan - innsida.ntnu.n

 1. Disse nettsidene benytter cookies (informasjonskapsler). Ved å bruke nettsidene, samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.Godta Les me
 2. Les denne saken på UiOs nettsider. - Hvis USA og Kina hadde gått sammen om å redusere utslippene, ville mye vært gjort i retning av å finne en løsning på klimaproblemet, sier Tora Skodvin, som har studert internasjonal og amerikansk klimapolitikk i en årrekke
 3. inger.selvaag @psykologi.uio.no Klinisk psykologi , Avdeling for klinikk , praksis og klinisk ferdighetstrening Strand, Ingrid Rønning Førstekonsulen
 4. NTNU
 5. istrer dette dokumentet.
 6. ar og erfaringsutveksling. Program 0830-084

Blackboard - for studenter - innsida

 1. Studieprogrammer som ikke tar opp nye studenter . Informatics: Technical and Scientific Applications (master's two years) Informatikk: nanoelektronikk og robotikk (bachelor
 2. Både UiO og NTNU har fadderuker hvor man blir kjent med universitetet og studentorganisasjonene, men da jeg begynte på NTNU følte jeg at man heller meldte seg ut av linjeforeningen hvis man ikke ville være med, mens på UiO måtte man melde seg opp og ta initiativet selv dersom du likte opplegget i fadderuken og ville bli med på mer
 3. Institutt for matematiske fag, NTNU. Emner gitt ved Institutt for matematiske fag. Emner gitt ved Institutt for matematiske fag. List of courses in English: Fall semester. Spring semester. Matematikk- og statistikkemner i ingeniørstudiene (alle campus
 4. Exphil avlagt ved UiO godkjennes ved alle universiteter og høyskoler i Norge. UiO > Det humanistiske fakultet > Institutt for filosofi, ide- og kunsthistorie og klassiske språk > Studier > Besøksadresse. Georg Morgenstiernes hus Blindernveien 31 0313 OSLO. Postadresse. Postboks 1020 Blindern 0315 OSLO

NTNU: Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet - NTNU

Reservere rom - samleside - innsida

Make your research visible -Effective communication oral presentation- Job opportunities outside clinical and academic world. The 4th national annual PhD conference will take place ONLINE on 29 - 30 September 2020.We will use Zoom software for the conference Erfaringer med Korona i videregående skole v/ Lise Vikan Sandvik mfl, Institutt for lærerutdanning, NTNU. Presentasjonen: Lise Vikan Sandvik sin presentasjon.pdf. Tidsrom i video: 19:30-33:30: Spørsmål om Korona til skolenorge v/ Roger André Federici, NIFU. Presentasjonen: Roger André Federici sin presentasjon.pdf. Tidsrom i video: 34:50. Viktig melding: denne siden brukes ikke lenger til visning av timeplaner, eller til bestilling av auditorier, grupperom eller seminarrom. Les mer om rombestilling på Innsida.Timeplaner (alle emner) finnes i TP NTNU, SINTEF og UiO samarbeider om supermikroskoper Publisert av Randi Holmestad 18. september 2015 21. september 2015 I forrige uke var den offisielle åpningen av NORTEM - Norsk senter for TransmisjonsElektronMikroskopi

Eikrem om at UiO-dekan er invitert til rasismedebatt ved NTNU: « Skandaløst og særs lite kollegialt» Rasismedebatt. Førsteamanuensis Øyvind Eikrem ved NTNU har selv vært i hardt vær om kontroversielle uttalelser og debatt om ytringsfrihet. Nå reagerer han sterkt på at UiO-dekan Frode Helland er invitert til rasismedebatt i Trondheim UiB | UiO | NTNU. Systemforvaltere. Gå til BOT-sidene (krever pålogging i Vortex) Siste nytt. OAPRD krever nå minimum Java 8 update 151. Måten skjermbildene (Forms) startes på er endret. Hvis dere opplever problemer eller lurer på om skjermbildene fungerer slik de skal kan dere se på spørsmål og svar-siden NTNU supplies COVID-19 tests to Denmark, India. NTNU has signed agreements to deliver as many as one million COVID-19 test kits to DTU, the Technical University of Denmark, and APS LABS, an Indian biotech company. 24 September 2020 Read more about the test | Press contacts for the medi Rektor ved UiO, Svein Stølen, mener at NTNU har god grunn til å ville reklamere overfor UiO-studenter. -⁠ Vi har Norges beste studenter, og forstår godt at både NTNU og alle andre universiteter i Norge vil ha tak i dem, sier han, og bedyrer at UiO har et godt samarbeid med NTNU

Salene på A3 – Hva er greia? | Abakus

Gemini-senter er en modell for strategisk samhandling mellom faggrupper ved NTNU, SINTEF, Universitetet i Oslo, St. Olavs Hospital og NTNU Samfunnsforskning. Universitetssamarbeidet Vi har et partnerskap med Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) og samarbeider med Universitetet i Oslo (UiO) og andre fremragende universitets- og forskningsmiljøer i Norge og internasjonalt Studentparlamentet ved UiO sammen med Velferdstinget i Oslo og Akershus er miljøfyrtårnsertifisert. Vi ønsker også at resten av UiO skal følge etter! Vår klima- og miljørapport tilgjengeliggjøres ved forespørsel Kontaktinformasjon E-post: j.b.guttulsrud@medisin.uio.no Tlf: 22857867 Les om hvordan UiO behandler personopplysninger, om dine personvernrettigheter ved UiO og om hvorfor vi bruker informasjonskapsler

I Mine studier får UiO-studenter. personlig timeplan; beskjeder fra emner og studieprogram; lenker til studieprogram og emner; snarveier til verktøy og tjeneste Les denne saken på UiOs nettsider. Det er ikke alle elever som deltar i den tradisjonelle samtalen i klasserommet, men nå viser ny forskning at digitale samtalerom gir økt deltakelse og bedre samtaler

Ansgar Teologiske SUPP HOVED Høgskole ORD ORDF ORD ORDF ----- ----- ----- ----- ----- ATH 255196 Kristendom, religion, livssyn og etikk Alle Alle Alle Alle ATH 255418 Interkulturell forståelse Alle Alle Alle Alle ATH 255437 Musikkteknologi Alle Alle Alle Alle ATH 255480 Teologi Alle Alle Alle Alle ATH 255752 Psykologi 49.1 85 44.2 47 50.2 221 45.6 123 ATH 255777 Musikk Alle Alle Alle Alle. Etter overgang til pullprint heter printerne uio_pullprint_HP og uio_pullprint_RICOH for UiO, ntnu_print_xerox og ntnu_print_ricoh for NTNU og uib_pullprint for UiB Rapport på skjerm er uleselig: UiO: Noen av dere får åpnet rapporter og logger fra OA i Notepad eller Internet Explorer, og opplever at det som presenteres på skjermen er uleselig

Bestilling av lesesalsplass - Universitetet i Osl

NoW has 10 chapters, each one focusing on a few specific themes, with some variations and extensions in each text. This way, there will be some new elements and some repetition in all the texts CIRiS jobber også med landbruksbasert forskning og utvikling. I samarbeid med både forskningsmiljøer og grønnsaksprodusenter utfører vi prosjekter for utvikling og implementering av ny teknologi i planteproduksjon, med mål om forbedrede avlinger, bedre produksjonsøkonomi og en mer miljøvennlig produksjon Forskerforbundet ved NTNU ivaretar medlemmenes interesser gjennom drøftinger, forhandlinger og bistand. Lokallaget har i dag ca 1600 medlemmer - fordelt på vitenskapelige stillinger, teknisk/administrative stillinger og bibliotekfaglige. Les denne saken på UiOs nettsider. English version of this page Alle administrativt ansatte på S

Fellesadministrasjonen - NTNU

UiO, NTNU og NHH i ny satsing. Universitetet i Oslo, NTNU og Norges Handelshøyskole har blitt plukket ut i Europakommisjonens 24 nye europeiske universitetsnettverk,«European Universities» Lenker til NTNUs webmailtjenester. Webmail studenter. Webmail ansatte. Webmail alumni

Timeplaner ved MH-fakultetet - Wiki - innsida

NTNU brukte 181 millioner mer på konsulenter enn UiO i 2019. 13.10.2020. Mens Universitetet i Oslo brukte 357,6 millioner kroner på konsulenttjenester i 2019, brukte NTNU hele 538,9 millioner kroner. Dermed innkasserer NTNU en solid førsteplass over institusjonene som brukte mest penger på konsulenter det året. Det viser tall Khrono. Det humanistiske fakultet er UiOs største med 7 000 studentar og 1 000 tilsette. HF har leiande forskingsmiljø og særs breitt studietilbod Havet og havbunnen har siden 1980-tallet vært regulert gjennom Havrettskonvensjonen, havets grunnlov. Den inneholder de viktigste reglene om havet, fra fiske og oljeutvinning til miljøspørsmål, ferdsel og landegrenser Ansvarlig for denne siden. Webredaksjonen ved UV. Logg inn Logg ut meny. Administrer denne mappe

Digital eksamen for studenter - Wiki - innsida

Les denne saken på UiOs nettsider. HF er det største humanistiske fakultetet i Norge. Her kan du jobbe sammen med noen av Europas beste forskere innen humanistiske fag og delta i spennende forskningsprosjekter UiO har nyere datalab, og mange av professorne og foreleserne fra NTNU forlot pga. sammenslåing og begynte ved UiO. Et godt alternativ for deg som vil kombinere matte og infomratikk er linjen Matematikk, Informasjon og Teknologi. Det er en solid linje, men uansett valg så vil det se meget sterkt ut på CVen. Ps Denne nettsiden er laget av forskningsprosjektet 3C - Samskaping av fremtidens byer. Framtidsbilder er et samarbeid mellom Trondheim kommune, Universitetet i Oslo, NTNU, NILU, Prio og Norconsult, og finanisert av Norges forskningsråd Her finner du gamle eksamensoppgaver med løsningsforslag (TMA4110/TMA4115 og SIF5009/SIF5010

Opptak, kvalitetssikring av studiene, undervisningsplanlegging, studieveiledning, infosenteret, innreisende og utreisende studenter CALST Computer assisted language speak tutor. Your Computer-Assisted Listening and Speaking Tuto

NTNU vurderer å opprette medisinutdanning i Gjøvik, mens UiO vurderer å opprette et campus ved Sykehuset Innlandet. Nå er det opp til departementet å avgjøre saken, skriver Universitetsavisa.. NTNUs problem er at sykehusene i og rundt Gjøvik tilhører Sykehuset Innlandet i Helse Sør-Øst, mens NTNU er tilknyttet Helse Midt-Norge Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) er et statlig universitet i Norge, og fra 2016 landets største.Det har hovedsete i Trondheim og campuser i Gjøvik og Ålesund.. NTNU har hovedansvar for den høyere teknologiutdanningen i Norge, og har også et bredt tilbud innen naturvitenskap, medisin, humaniora og samfunnsvitenskap, i tillegg til profesjonsutdanning innenfor blant. Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, NTNU, ble opprettet i 1996 som en videreføring av Universitetet i Trondheim. Fra 1. januar 2016 er NTNU slått sammen med Høgskolen i Sør-Trøndelag og høgskolene i Gjøvik og Ålesund. Det nye NTNU er dermed landets største universitet, med nesten 40 000 studenter og 6500 ansatte. Med faglig tyngdepunkt innen teknologi og.

UiO vil gi kompensasjon for å gjenbruke digitale

Samlingsportalene på UNIMUS.no legges ned fra 1. desember 2020. Universitetsmuseene er i dialog med DigitaltMuseum for å se på om museumssamlingene kan gjøres tilgjengelig via DigitaltMuseum Jobb ved UiO. UiO som arbeidsplass; Søknadsprosessen; Ledige stillinger; UiO > Det humanistiske fakultet > Om fakultetet > Prosjektakkvisisjon; Undervisnings­kompetanse; Besøksadresse. Det humanistiske fakultet Niels Henrik Abels vei 36 0371 OSLO. Postadresse. Postboks 1079 Blindern 0316 OSLO. Telefon, faks, e-post UiO utenfor topplista. Ordningen med tilleggslønn har gjort at Strømman aldri har vurdert en bi-stilling ved en annen institusjon. — Ordningen gjør at jeg kan fokusere på å bygge min portefølje fullt og helt ved NTNU. Jeg skulle dog ønske at vi også kunne tilby mer konkurransedyktige betingelser for rekrutteringsstillinger,. Hass, Weir og Thomas: Calculus Part 2 , Pearson (compiled from Hass, Weir og Thomas: University calculus, Addison-Wesley 2007

Det er gjennom en kronikk i Dagens Næringsliv at professor og veteran ved NTNU, Magnus Langseth, slår sprekker i det som utenfra har vært en slagkraftig arbeidsdeling mellom landets største universitet, NTNU, og landets største forskningsinstitutt, Sintef. «Samarbeidet mellom NTNU og Sintef har aldri vært knirkefritt, men nå er konkurransetrykket blitt så stort at vi trenger en helt. NTNU students can access a wider range of services including classroom instruction. Read more about NTNU's different Norwegian courses here. Where can you find it? Go straight to NoW! NoW on Facebook . What you will learn. What you will learn. Part 1 should lead to competence equal to CEF level A1, while part 2 equals A2 level competence Til Museumsprosjektets hovedside: Oversikt over databasene: Her er linker til alle databasene Museumsprosjektet er involvert i. Noen av basene er utviklet på det enkelte museum, Museumsprosjektet har da bidratt med registrering av materiale til basene Brita Pukstad (NTNU) Johan Ræder (UiO) Per-Henrik Randsborg (Ahus) Lillian Reiter; Borghild Roald (UiO) Hilde Stendal Robinson (UiO) Torleiv Ole Rognum (UiO) Liv Bente Romundstad (NTNU) Jan Ivar Røssberg (UiO) Stein Samstad (NTNU) Kjell Sandvig; Reidun Sirevåg (UiO) Svein Atle Skålevåg (UiB) Ole Henning Skjønsberg (UiO) Bjarte Gees. Norsk Regnesentral (NR, Norwegian Computing Center) er en uavhengig, ideell og allmennyttig privat stiftelse som utfører oppdragsforskning for næringsliv, offentlig sektor og private organisasjoner både i Norge og internasjonalt.Forskningsområdene er IKT og statistisk modellering. Norsk Regnesentral er et av de største forskningsmiljøene innen statistikk i Europa

Aktuelt - Universitetet i Osl

FlexPhil er et gratis nettbasert kurs i Examen Philosophicum ved Universitet i Oslo. UiO har til nå hatt to varianter av Exphil: A: En seminarvarient med forelesninger, seminar, essayskriving og veiledning. B. Et selvstudium basert på lesing av læreboka og så en skriftlig eksamen. Dette nettkurset er en videreutvikling av selvstudiet Industriell økonomi og teknologiledelse NTNU 60,7 + 0,4 Medisin, vår UIO 60,2 + 1,1 Medisin UIB 60,1 + 0,9 Medisin UIT 60,0 + 1,0 Kybernetikk og robotikk NTNU 60,0 + 0,6 Honoursprogram, Humaniora, Filosofi og lingvistikk UIO 59,7 + 3,1. Kjønnsfordeling Søkere med tilbud om plass 60,2 % 39,8 %. Aldersfordeling søkere med tilbud om plass 9 1. Hjemmel: Fastsatt av Styret ved NTNU 17. juni 2009 med hjemmel i forskrift 31. januar 2006 nr. 102 om ansettelsesvilkår for stillinger som postdoktor, stipendiat, vitenskapelig assistent og spesialistkandidat § 1-3 fjortende ledd og § 2-4, jf. lov 1. april 2005 nr. 15 om universiteter og høyskoler (universitets- og høyskoleloven) § 6-4 fjerde ledd eller marek.kretschmer@ntnu.no. Tel: +33 (0) 1 40 48 65 44. Mobil: +33 (0)788438167 eller +47 91333641. Marek Thue Kretschmer er senterleder ved Det norske universitetssenter i Paris (DNUP), på fransk Centre Universitaire de Norvège à Paris (CUNP). Bakgrunn. Kretschmer har studert klassisk filologi ved Universitetet i Bergen og NTNU

Timeplanlegging av undervisning og eksamen Ansattsider

NTNU CCIS (Center for Cyber and Information Security) Project Manager CyberSmart Norway Project Manager CyberSmart Norway hos Cooperation between NSM, NVE, UIO, NTNU, NorSis and Godalen vgs University of Stavanger (UiS UiO og Forsvarets forskningsinstitutt utvider forskningssamarbeidet. Uniforum. 09.11.2020. Fem nye studenter og en ansatt koronasmittet på NTNU. Fra fredag til søndag ble det påvist Covid-19 smitte hos ytterligere fem studenter og en ansatt, melder smittevernkontoret i Trondheim kommune,. Vil sende alle NTNU-studenter til utlandet - adressa.no. Forslag til masteroppgaver ved NTNU Institutt for Studietilbud i fysikk, UiO. Emnegrupper i fysikk ved landets.

 • Vertically integrated firms.
 • Enova n.
 • Romantisk treretters meny.
 • Salmer begravelse ikke religiøs.
 • Hallo rene.
 • Yoump borlänge adress.
 • Mandar whatsapp sin agregar numero.
 • Alban stolz haus bühl.
 • Hundetyper.
 • Landkreis bremervörde öffnungszeiten.
 • Byn yrkesbevis.
 • Universität osnabrück wirtschaftspsychologie nc.
 • Notodden raufoss.
 • Nauji automobiliai audi.
 • Nevermind lyrics.
 • Gateway college.
 • Søskenfotografering ute.
 • Geoguessr android.
 • Große anakonda bilder.
 • Basiron flashback.
 • Diffusjonsprosessen.
 • Ciara janson baby father.
 • Stromberg tv.
 • Mat på tur i barnehagen.
 • Første datamaskin i norge.
 • Anbefalte restauranter amsterdam.
 • Halloween party heidelberg 2017.
 • Isabel varell bleib doch heute nacht.
 • Erlend elias adoptert.
 • G20 møte 2017.
 • Cee 32a.
 • Kvinesdal webkamera.
 • Inflammatorisk bröstcancer bilder.
 • Thaimat fredrikstad østsiden.
 • Jackson dollar bill.
 • Hallo rene.
 • Sovesofa bohus.
 • Del spielplan 2017/18 pdf.
 • Jakt åremål.
 • Wordpress galerie bearbeiten.
 • Fargelegge my little pony.