Home

Scrapping koffert

Koffert hos Clas Ohlson - Allt for hobbyfiksere

Finn beste pris på barnekoffert. Sammenlign pris før du kjøper baby koffert Jeg fikk en hyggelig forespørsel om å gjestedesigne hos Kreativ Scrapping denne måneden, og det vil jeg jo selvfølgelig! Tusen takk for oppdraget :

Se de beste tilbudene · Søk i 4 mill

Passet godt at prosjekt Paris-koffert dumpet raskt ned i huet mitt da jeg fikk forespørsel fra Kreativ Scrapping om å være gjeste designer. For nå kommer noen bilder med litt om hvordan jeg har laget denne. Du starter med ett ark som måler 30,1 x 21 cm 12.08.2019 - Det var sommeren 2011 jeg så mange søte kofferter rundt om i bloggland, men jeg fant aldri mal. GDT Kreativ Scrapping - koffert med Besties motiv. Det var sommeren 2011 jeg så mange søte kofferter rundt om i bloggland, men jeg fant aldri mal. Dermed satte jeg meg ned å prøvde meg..

Koffert til barn - Finn beste pri

Kreativ Scrapping Blogg: BABY KOFFERT

 1. Hobbylageret.no er en norsk butikk og nettbutikk som er åpen for alle. Vi fører spennende produkter til papirhobby, scrapbooking, mixed media og kunst. Vi har også garn. Blant våre leverandører finner du Sandnes Garn, Wool 4 You, Bazzill, Ranger, Paper Artsy, Nellie Snellen, Aall & Create og mange flere
 2. Norges største hobbybutikk
 3. Velkommen til Kreativ Hobby Kjøp nå DE FINESTE SMYKKER SISTE NYTT perler og mye mer Sjekk her bare drømmeglitter Sjekk her BLOMSTER TIL HVER ANLEDNING Vi selger.
 4. For å bruke coop.no må du ha javascript aktivert i nettleseren
 5. Så kjekk koffert til konfirmanten! 13. juni 2018 kl. 13:21 Legg inn en kommentar. Nyere innlegg Eldre innlegg Startsiden. Abonner på: Legg inn kommentarer (Atom) Til salgs. Her ligger alle kortene og diverse andre ting jeg har laget . Nå er det bare alt som har med scrapping jeg lager

Scrappa koffert til dåpsminner Har skrappa min 2. pappkoffert (den første GLEMTE jeg å fotografere!) til mitt ferskeste dåpsbarn :) Jeg har ikke brukt veldig mye stæsj på kofferten, og har brukt Gesso til grunning Koffert i papp, kjøpt hos Papirpikene pyntet med papirer fra Piondesigns serie Till far. Remmer og hjørner er brun bazill og charms og tekstempler fra kortoggodt . Syns faktisk at det mønsterarket ligner på de trekka som var i de gamle koffertene : En skikkelig tøff koffert som absolutt må passe bra til en konfirmant:) klem bente 20. mars 2012 kl. 19:38 Legg inn en kommentar. Nyere innlegg Eldre innlegg Startsiden. Abonner på: Legg inn kommentarer (Atom) Til salgs. Her ligger alle kortene og diverse andre ting jeg har laget . Nå er det bare alt som har med scrapping jeg lager Velkommen til Panduro! Vår DIY-verden er full av farger, maling, garn, leire, perler, stoff og mye mer for deg som vil skape, være kreativ og lære deg nye ting Oppbevaring av leker/hobby/scrapping Hjem og utstyr. Mappe til å oppbevare ark i får du kjøpt i Panduros nettbutikk. Denne for eksempel, men de har billigere modeller også. De har dessuten enda versjoner med plass til både ark og bokser med materialer, om det er mer interessant

Scrappe koffert.. En tråd i 'Hobbyforum' startet av Lilly, 21 Feb 2007. Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp. Lilly Forumet er livet. Er det nokon som har?? Eller anbefaler ein? Evt pris, og kor det kan lønne seg å kjøpe den[:D] Mamma til to skjønne :-) Lilly, 21 Feb 2007 #1. Lilly Forumet er livet koffert Når den nudelige lille Thilde Mathean fyller ett år holder det ikke med et kort, da må større saker til ;) Her har jeg kjøpt en koffert på søstrene grene som jeg har dekorert med blomster og swirler. Jeg har malt stempelmotivet med distress Såå søt koffert du har dekorert! Takk for at du deltar i Vintage udfordring, og lykke til! DT Mette 8. september 2012 kl. 11:34 KREATIV SCRAPPING BLOGG. Julekort for 6 timer siden papirdesign-blogg. Juleklem - Kort for én dag siden Hobbygarasjens utfordringsblogg. November JU I dag har jeg en koffert å vise dere Denne laget jeg til samboeren til min venninne. Deltar i dis.. 05.nov.2016 - Mitt andre bidrag til Scrapping The Music -jentenes bonusoppgave Blå er denne kofferten. Jeg har kalt kofferten Førstehjelp for ekteskape..

Hos Søstrene Grene kan du finne inspirasjon til prosjekter for både voksne og barn. Finn også den nærmeste butikken og mye mer Har pussa opp en rød leke koffert. ♥ Fått seg noen omganger med hvit spraymaling. På kantene har jeg hatt brun dekortape. ♥ Har også.. Herlig koffert i nydelige farger:) Takk igjen for at du deltar hos oss papirdokker og lykke til. Smil fra Anne:) Kreativ Scrapping. Babylykke for én dag siden Scrappegarasjen. Høsten er her for 2 dager siden Kort & Godt Galleri. Halloweengodteri for 2 dager side

Scrappekjelleren AS driver Kreativ Scrapping. Kreativ Scrapping er den lokale scrappebutikken i Haugesund. I butikken finner man et stort utvalg av papir, blonder, bånd, papirblomster, dies, stempel, stempelblekk, album, glitterlim, stasj til å pynte med og mye annet verktøy og utstyr som er nødvendig elle Det var etter mykje fundering og ved ei tilfeldigheit at eg snubla over ein perfekt koffert for mitt behov. Ebay viste seg å skulle ha det som er meint som sminkekoffert(men gud bedre, sminke er ikkje akkurat det eg treng ein så stor koffert til), som då blei ein perfekt scrapping koffert til meg.

Denne kofferten fikk jeg i julegave Så har valgt å bruke den til å ha masse syting, som ellers bare ligger her og der Siden søndager er generelt kjedelige, har jeg laget en del kort, som morsdagskort og bursdgaskort I dag skal jeg vise dere hvordan en liten koffert lages trinn for trinn. Det er en enkel eske som kan brukes til bordkort med en liten gave til gjestene. Men her har jeg laget det som et kort til konfirmanten Jenta som skal ha kofferten har hund - så dette stempelet syntes jeg passet fint. Teksten Vi finner ikke lykken, vi skaper den er stempel fra Norsk Stempelblad som er stemplet og embosset på. Den hvite blondekanten er en Martha stewart punch som jeg endelig har funnet teken på hvordan man kan stemple rundt kanten (uten å ha et sett)

Scrappehuset har gjennom år 2009 presentert ulike stilarter innen scrapping, og nå utfordrer de oss til å scrappe vår favorittstil, og da v.. Steampunk koffert Nå har jeg virkelig fått kost meg, jeg fikk tak i en for meg ny rustpaste hos hobbykunst Norge. Denne var superenkel og leke med. Bare husk å riste flaskene godt I den anledning har jeg laget et koffert-kort til ham. Har brukt den flotte koffert-dies'en fra Tim Holtz, Kreativ Scrapping. Utfordring #9 - 2020 - Tøft jente kort papirdesign-blogg. Vennskap Project Life Norge. Teamets 5 må ha Nordsalten hobbyklubb # 187 Geometriske former

Denne kofferten har jeg hatt stående på pulten min en stund uten helt å vite hva jeg ville gjøre med den. Den var grunnet ferdig og det.. Førstehjelps koffert til ekteskapet Innholdet i denne er diverse godteri og sukkertøy, som er lagt i kremmerhus av plast og merket med hvilke anledninger diss skal taes. Samt timout kort i forbindelse med enentuelle diskusjoner.. min er på engelsk fordi det var til et engelsk par.

Kreativ Scrapping. Høst/vinterkort med StudioLight for én dag siden Kristinas kortblogg. Sofakos (DT SG) for én dag siden Bodils hobbyblogg. PL-dagbok 12. - 18. Oktober for én dag siden Anne's paper fun. KitandClowderclasses (6) koffert (1) Kondolanse (5) Konfirmasjon (7). En blogg med alt som jeg lager. Jeg må prøve alt! Jeg #syr,#scrapper,#maler,#designer,#baker,#fotograferer og #broderer....ja døgnet har ikke nok timer.Noe av det jeg lager er til salgs, så ser du noe du liker, så send en mail til:gitte.garvik@lyse.net. Setter pris på tilbakemeldinger:) Tusen takk for at du stikker innom Med denne kofferten deltar jeg i følgende utfordringer: Korthobby http://korthobbyutfordring.blogspot.no/2014/10/utfordring-okt.. I går hadde vi endelig utdrikningslaget for min søster Hanne. Vi hadde det så koselig alle sammen. Tusen takk til dere alle for en fantastisk dag. Og jeg håper du hadde det best av alle Hanne. Og i den forbinnelsen så hadde keg laget en koffert til henne som vi alle la et personlig brev eller en hilsen og en liten gave i Koffert Her er dagens prosjekt. Jeg så denne på you tube i . i dag, å fikk lyst til å prøve meg på den. Hei, Jeg heter Lena Løken, å er en dame som liker å være kreativ på flere plan. Jeg er glad i Scrapping,søm og andre hobby aktiviteter.Elsker å teste ut forskjellige teknikker og matrialer

Noen omgangsvenner av oss har en nevø på 20 som skal på ferie til Amerika sammen med sin kjæreste, og tanta har planer om å sende gutten en reisekoffert med diverse livsviktig utstyr til reisen. Amerikafareren bor på den andre kanten av landet, så det kunne ikke bli for mye scrappestæsj til pynt. Her er iallefall kofferten Bryllupsminner, koffert Her er kofferten jeg pyntet til tantejenta og mannen da de giftet seg i fjor sommer, en koffert for bryllupsminner. Jeg har brukt hvitt og rosa, en skikkelig dall-koffert åååå så herlig koffert, denne hadde jeg trengt på 29 årsdagen min og hatt gjennom hele det siste året hehe :) *huff* Når det gjelder scrapping, så er jeg fremdeles ny etter min definisjon. Startet i juli 2010, og blir bare mer og mer hekta! Men jeg stor koser meg! :D Vis hele profilen min Jeg fikk en hyggelig forespørsel om å gjestedesigne hos Kreativ Scrapping denne måneden, og det ville jeg jo selvfølgelig! Tusen takk for oppdraget :) Denne ble publisert 19 Oktober hos Temaet var BABY, og i den annledning har jeg dekorert en liten koffert

Koffert Ungene våre fikk en London tur. i julegave fra oss foreldre. Og i den forbindelsen kjøpte jeg på Scrappekjelleren. kofferter av papp/chipboard. I tillegg så hadde de inne . Klistremerker Portobello-Road og en Die cut pakke med engelske flagg, farger og . elementer som er typisk Engelsk Ona er ei lita øy, som ligger ut i havgapet vest for molde. En utrolig flott og idylisk plass. Nydelig natur, her finner man roa. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Kreativ Scrapping. Julevin for 14 timer siden djkardkreations. Autumn Leaves for 15 timer siden Scrappelyst. Utfordring for november - Maskulint for 15 timer siden jingle belles. Creative Creature Spotlight for 16 timer siden Bikuben blogg. Juleklem - Kort - Yasmin Tölch

Kreativ Scrapping Blogg: REISEKOFFERT fra GDT EVA MARI

Minne koffert Har også laget en liten minnekoffert til Rakel som skal døpes i dag :) Synes det er en super ide å ha en sånn koffert til å samle små minner i. Denne er nokså enkelt pyntet men blei jo søt :) Lagt inn av hjertetunet kl. 08:19 Kofferten var kjempestilig, virkelig forseggjort og flott! Og kortet inni også! Så flink du er!! 22. juli 2012 kl. 14:55 nergele's puslerier sa... Ikke alle som kan reklamere med att de har en koffert full av penger Fra scrapping til søm ☺️ for 5 år siden Kirstens Blogg. You have a special place in my heart... ♥ for 5 år siden inger Endelig.... kofferten har kommet og er nå pakket og klar! Papirpikene har den, så klart. Denne TH diesen er bare helt RÅÅÅ og jeg er helt b.. Takk for at du deltar hos Kreativ Scrapping denne gangen! Klem fra Kjersti:) Svar Slett. Svar. Svar. Monica Langedal 24. mai 2016 kl. 22:39. Så nydelig sett til et heldig brudepar! Både boksen og koffert er så lekkert og rent pynta. Takk for at du deltar i Papirlosjen sin utfordring Bryllup. DT Monica. Svar Slett. Svar. Svar. Synnøve. Har brukt en koffert fra Plantasjen,var et sett med 3 forskjellige størrelser og dette var den største. Var et tegneseriemønster med gutter som spilte fotball på koffertene,så det måtte jeg jobbe litt med! ;) Først måtte den pusses og males i kremhvitt,så fikk den en omgang med brun stempelpute litt hist og her

Eva Maries Univers: GDT Kreativ Scrapping - koffert med

Har pyntet en koffert til lille Ella Full fart her jaaa.Fant masse å ha oppi kofferten. Her ble ei veldig forelsket i kofferten til Veronica , så ei måtte lage min egen versjon av den! :- Reise Koffert Etter at eg såg denne malen i det siste Magnolia bladet, måtte eg bare prøve å få lagd en slik;) Kofferten er gitt til min bestemor. Vi har hjemme og feiret hennes 85 års dag og da fikk hun denne kofferten med diverse ting oppi, blandt annet et kort med bilde av henne, bestefar og deres 8 barn Camilla's scrapping og andre finurligheter -Meg og mitt. 25 oktober 2009. Reise på en rosa sky Endelig har jeg fått min etterlengtede. Samsonite koffert. Den er rosa, og veldig fin. Nå gleder jeg meg til å reise, til Mona, og min kjære guddatter Caroline. Mitt lille hjerte, som jeg er veldig glad i!

eller var det koffert skap? Kult å lage et skap av en gammel flott koffert! bilde fra www.pinterest.co Rålekker koffert, og så koslig at du har laget noe til deg sjøl, for det er vi sjelden så veldig flinke til. Kos deg med kofferten og de gode minnene som er oppi der, Hege Jeg har dekorert en koffert som kan fylles med minner til guttebaby. Denne kan brukes både til babyshower, barsel/nyfødt-gave eller som dåpsgave. Jeg har latt meg inspirere av Mette sin koffert som hun viser frem i bloggen sin. Kofferten jeg har brukt her er den minste i koffertsettet 78005000. Denne minste fåes også kjøpt som single [ Kan også sees hos Din Fantasi. Jeg har dekorert en koffert som kan fylles med minner til guttebaby. Denne kan brukes både til babyshowe..

Jeg snakker da om å bruke koffert i interiøret! Eller til noe annet praktisk som hobbykasse over her! Smart og oversiktlig, og ikke.. Dekorert koffert-dåpsminner I dag har jeg virkelig kost meg med å dekorere denne kofferten! (kjøpt på Panduro) Fikk bestilling av ei som ville ha den til dåpsdagen til dattera, med plass til minner fra dagen. Og veldig greit at hun ville ha den i lilla! (min favorittfarge! - en blogg om hender og tanker. Tema i min blogg. Bryllup (16) Dype tanker (23) Famile/Venner (33) Ferie (4) Filadelfia (8) Foto (1) Garnvenner (35) Gjennomrydding (8) GoK (3) Gud (25) Laiv (23) Norsk Strikkeforum (12) Røde dager (31) Scrapping (26) Shopping (14) Strikking (90) Søm (23) Tegnspråk (14) Treningsrapport (7) Viktige mennesker (17) Årskavalkade (9

Kortlaging, Scrapping, Papirhobby, Decoupage, Heklede prosjekter, kaffepose vesker, risnisser, gavebokser i alle varianter laget av f.eks papir eller hermetikkbokser og mange andre sprø ideer. Koffert eske kort med noe godt i... Lagt inn av Gro-Dagmar :-) kl Koffert Har sett så mange fine dekorerte kofferter i det siste,så jeg fant ut at jeg måtte prøve jeg også :) Fikk kjøpt det på hobby-butikken på Hamar, husker ikke hva den heter,men den fører Panduro produkter. Det var ikke så lett å få det pent, særlig rundt håndtaket Oppi kofferten lå gaven;) Lagt inn av Angela kl. 04:24 Ingen kommentarer: mandag 23. mai 2011 tryllekort Disse kortene er enkle og morsomme å lage :) Her har jeg laget et konfirmasjonskort med arkene fra Minnehjørnets eget design, charms, perler og roser

Her er ett konfirmasjonskort i form av en koffert. Dette er ett bestillingskort . Her er innsiden Den lille esken er en QK. Og så kreativ du er [:)] Nydelig scrapping og fotografier [:)] Ble helt gira av å kikke innom, kanskje jeg må dra frem min egen scrappe-koffert igjen[:D] Ha en flott dag! -Lilletrille-, 27 Okt 2010 #1-Lilletrille-Forumet er livet Aprillykke 2016 Dette var en stilig koffert. Har vært lite blogging og scrapping på meg denne sommeren, Helt herlig koffert! Ser skikkelig avansert ut og tar nok sin tid! har ikke tørt å prøve denne enda! <br />og det rockekortet til datteren din var bare helt kult! Du er kjempeflink

Monicas hobbyside : Koffert

Shopping Made Fun. Join over 500 million others that have made their shopping more smart, fun, and rewarding Koffert og tårn Jeg har laget 2 prosjekter inspirert av the Gentleman Crafter. Denne gang et tårn, som kan deles i flere deler (og fylles med diverse gaver). I tillegg har jeg laget enda en koffert (re forrige innlegg). I've been inspired again by the Gentleman Crafter.

Kreativ Scrapping

 1. mye med til diverse hobbyprosjekt.derav
 2. yngste datter på 8 år) klassevenninner har det veldig trist og leit for tida. Hun har mistet mammaen sin så altfor tidlig..
 3. favoritt. Da er det godt å ha gode scrappevenner som deler både ideer og utstyr. Tusen takk til Ma..
 4. kjære storesøster gift! Jeg var forloveren henne:) Og jeg ville lage en kjekk gave til dem.. Så jeg kjøpte en koffert på e..
 5. st 10 diamanter/perler. Denne gangen har jeg maaaange diamanter. Rundt kanten på kofferten har jeg blanke og i swirlen rosa. I tillegg har jeg halvperler i blomstene som er av stoff
Lenashobbyblogg: Koffert og bursdagskort til godgutt på 1 år

Scrappiness A

Mariannes kreative univers: Førstehjelp til ekteskape

Hjem - HOBBYLAGERE

 1. Kreativ Scrapping. Julekort Project Life Norge. Krabbefiske :) papirdesign-blogg. Juleklem - Kort Hobbygarasjen. November JUL Nordsalten hobbyklubb. Utfordring #189 Til mannen Scrappiness. Gave Eske Scrappegarasjen. Gratulerer (fordi du fortjener det) Koffert (4) kollisjon (1) Kommode (1).
 2. Jadda, eg fortsetter å rydde og frigjøre plass og noe ganger må eg bare skjære over og ta litt bastante avgjørelse! Nå er det absolutt ALT av Scrapping og Stempel som må vike plass! Eg har uhorvelige mengder, bare for å prøve å illustrere det hele så veier den Tutto kofferten til venstre hele
 3. Da har jeg laget mitt første DT bidrag til Scrappin All Over sin utfordring #5 Bingo. Sponsor denne gangen er Papirplaneten . Jeg har valgt Blomster, perler og bling og laget en liten eske med kort på toppen av esken med ark fra K&G

Oppbevaring - HOBBYKUNST NORG

 1. For en flott gave!!<br />Kjempeflott koffert i nydelige farger:) Tenker bursdagsbarnet blir glad når hun får denne ja:))<br /><br />Takk for at du scrapper med oss Papirdokker <br /><br />Smil fra Anne:).
 2. På mandag var jeg Oslo sammen med en venninne. Hun spurte om jeg ville bli med og handle julegaver. Jeg har egentlig aldri handlet i Oslo midt i julestri
 3. og onklene
 4. Da blir det ett bnlegg mere i kveld , jeg kom over Kreativ Scrapping sin utfordring som er en skisse og tenkte ja hvorfor ikke, så.
 5. Matboks koffert med blå elefanter 129,-Tegne og fargeleggingsbok med Blafre sine søte figurer i strektegninger slik at ungene kan fargelegge. Annenhver side er blank, så enten kan man tegne for frihånd eller rive ut siden, og ramme inn tegningen. 12 fargeleggingsmotiver 89,-En grønn koffertmatboks med gule giraffer på..
 6. Nå må du lage forsterkninger i siden av kofferten. Du trenger ikke forsterkning i bunnen og lokket. Forsterkningene lages av den tykkere pappen. Mål og skjær ut 4 stk 4cm*16,5cm og 4 stk 4cm*23cm. Disse limes på innsiden av kofferten i sidene. Nå kan du pynte kofferten med papir på utsiden. Så har jeg festet på låsen
 7. Sep 19, 2014 - This Pin was discovered by Eclectic Papercraft Art. Discover (and save!) your own Pins on Pinteres
Scrappiness: Steampunk-kort med dies og cosmic shimmerMitt hobbyrom: september 2011Veronicas scrappegalskap: STM: Blå (2): Førstehjelp til

Hos oss har vi 3 bursdager på en uke. Så her har jeg laget flykoffert til mannen i huset og sønnen vår som flyr Microfly på fritiden. En artig hobby. Og vårt herlige barnebarn Karianne som ble 10 år fikk selvfølgelig også en koffert til sin bursdag På mandag holdt jeg kurs hos Unik hobby :) Der børstet vi støv av en gammel men flott teknikk! I tillegg laget vi en koffert til å ha korten.. Heidis hobbyverde

 • Dingo attack.
 • Flor de izote.
 • Kjøre med slitte sommerdekk.
 • Race statistics us.
 • Kürbisfest bad belzig.
 • Barbital droge.
 • English text about australia.
 • Inzidentelles prostatakarzinom.
 • Hvordan aldersbestemme elg.
 • Multimillionær regler.
 • Wien stadtplan u bahn.
 • Remicade kreft.
 • Lefsepinne.
 • Semesterticket fh münster.
 • Dhl parcel tracking.
 • Originale crocs.
 • Paul janes stadion plan.
 • Håndsmidde sverd.
 • Høy forbrenning avføring.
 • Chevrolet spark kofferraum.
 • Nett sein bringt nichts.
 • Afd partei.
 • Pilates kuppenheim.
 • We were here sovietwomble.
 • Share codes online.
 • A ha take on me wiki.
 • Mika grace kelly chords.
 • Dingo.
 • Postnummer andersbergsringen halmstad.
 • Visum armenia.
 • Gymshark norge leveringstid.
 • Remote control mac.
 • Hyggelige restauranter oslo.
 • Emoji test norsk.
 • Easy braids leksak.
 • David bisbal hijos del mar cd descargar.
 • Landratsamt nordsachsen.
 • Sikker sletting mac.
 • N verdi.
 • Colonel hathi march lyrics.
 • Metal konserter 2018.